SMS-inlägg

dsc00995 (MMS)

Sitter på båten på väg till nyneshamn. Sit...

dsc00995 (MMS)

Sitter på båten på väg till nyneshamn. Sitter brevid charlie som ni ser jag börjar redan må illa haha vi hörs sen!

Sov med Mathilda !

Hej! sov hos Mathilda jag hade skit kul! Älskar dig bästavän! som ni ser har jag skaffat bloggsvar, eller blogresponse som det heter nu! så fråga på ! ska gå hem och äta med familjen (farmor farfar och niklas..) bloggar mer sen, jag lovar !

- älskar dig !

bloggpause

hej! jag tar en liten blogg pause orkar verkligen inte blogga nu dom sista dagarna men gör ett inlägg innan skolresan jag har varit sjuk och det är jag fortfarande eller lite halft! ha det bra så länge puss!

R.I.P klinteskolan

hej! som rubriken lyder har det hänt något dårligt på skolan asså seriöst får damp på dom som håller på så! tar bilder med mobilen idag den är ju liksom inte "död" eller "bränt ner" men ja ni får se, men nu ska jag göra mig i ordning bloggar när jag kommer hem! puss


hahaaaaa-
bjuder!

bloggpause

Hej! jag har haft en liten blogg pause. Har inte orkat blogga dom sista dagarna, igår praoade jag och Mathilda på Bikbok det va jättekul! det är nog den bästa praoplatsen någonsin! hehe men kl halv tolv kom min farmor jag skulle till tandläkaren den var en specialist eller något sånt som skulle kolla mina tänder för jag har 11-12 mm över bett och det är ju 1,1 cm eller 1,2 cm. Och det är "Onormalt" sa han det är bara få som har det, men jag har tur för min haka är ju som en normalt haka normalt om man har ett sånt stort över bett som jag har, så blir ens haka sådär platt eller ja vet inte hur jag ska förklara! :) men nu ska jag fortsätta och göra mig i ordning! bussen går 9.15! praoen väntar hehe puss!
- vi fick varsin ett linne btw av chefen Zandra! hon är världens bästa och roligaste! hehe visar linnet sen när jag kommer hem!

Bildbooooomb











haha puss!

Damp data?

hej. Har inte bloggat så mycket idag för min data typ dampar! haha men det kommer typ en liten "bildbomb" på mig! jag och Mathilda tog lite ego bilder i stan när vi satt i bilen när dom andra var på ÖoB pusssålänge!

Sov med Mathilda

Hej. Sov med Mathilda igår det var därför inte bloggade eller jag kunde blogga men pallade inte, så såg på film och innan det  var vi ute och åkte inlines. Vi skratta typ åt allt haha!

hihi I-: pusss

someone alive?

hej! nu har klockan varit 18.00 jag överlevde gjorde ni ? haha gubbe jävel som skrämmer upp folk, sen händer det inte! Aja men jag ska i alla fall va med Mathilda efter hon har ätit vi ska säkert vara ute på klinte lite eller jag vet inte hehe bloggar sen eller är inte säker men tror det min data dampar men om min data inte funkar mobilbloggar jag pusssss

Ligger ute och solar ska snart äta! Haha puss

dsc00895 (MMS)

Ligger ute och solar ska snart äta! Haha puss

i'm im love!

hej babe's! Idag vaknade jag klockan åtta helt sick! jag brukar typ sova till kl elva eller tolv. Idag ska jag nog vara en liten stund med Mathilda och Emely fast jag vet inte riktigt en om dom kan. Jag ska gå ner och äta frukost! bloggar efter puss *-:

you've got that smile that only heaven can make


kom precis hem från kuff, vi satt i mysan i en timme sen skulle vi hem, hehe. Sitter och lyssnar
på musik och ser valentines's day. Ska gå ner och sätta mig vid farmor puss

vad tycks?

hej! har nyss fixat lite på min blogg? vad tycker ni? jag blev ganska nöjd! men i alla fall nu ska jag dra till kuff med Mathilda puss'sålänge!

shoppingen


extra saker jag fick med för jag köpte för över 500.

- Bikbok 299 :-

Bikbok
- tröjan 199:-
- shorts 249:-

Hm
- överdel 129:-
- underdel 99:-

whuuuut?

hej! kom nyss hem från stan, innan jag åkte till stan hade jag utväklingsamtale eller hur man stavar det. Det gick bra fick godkänt i allt, skulle bara följa mera med i SO/NO skulle blogga i morse men det gick inte för det var något problem på blogg.se eller något jag vet inte så det stog typ att man kunde blogga igen kl 8. Sen när klockan blev åtta kunde jag inte blogga ändå så jag sket i det, kommer bilder på shopping snart, ska bara ta bilder och gå ner och ära hehe puss! 

shiiitt mitt hår!



- jag klippte mig själv för det var så slitet. Sen efter tänkte jag " jag kunde ju fan bara gå ner till farmor och säga att jag vill till frisören " men nu är det försent på bild nr två har jag ritat strek så långt var det förrut, men jag blev faktisk lite nöjd nu kan jag platta det utan att det böjer sig där nere! skönt, men nu ska jag sussa, imorgon ska vi vara innte på högstadiet hele dagen och göra något kommer inte ihåg haha puss!

jaghatarrubrik.nu

hej! har kommit hem från stan nu vi åt på max gott gott men har och blogga om just nu alls. tänkte kolla på kläder på nätet ! puss *-;

Hej! Sorry jag inte blogga igår men jag so...

dsc00814 (MMS)

Hej! Sorry jag inte blogga igår men jag sov hos emely och var på kuff vi har kut idag. Och jag är i stan med emely och sara fast just nu sitter jag och sara i väntrummet för emely är inne hos doktorn och gör något. Sen ska vi väl gå lite på stan och äta. Bloggar när jag kommer hem puss!

Godmorgon babes!

hej! eller godmorgon alla! sitter och lyssnar på musik och gör mig i ordning. Idag är det onsdag fett dryg dag, menmen! igår var vi i lojsta hela klassen och hade ventyrspedagogik. vi hade fyra grupper i min var det Lu, Charlie, Daniel J, Robin och jag. blev faktisk ganska nöjd med min grupp FAST vi bråkar lite i bland men gillade min grupp hehe :) men nu måste jag fortsätta och göra mig i ordning! 


Hej! Idag får det bli mobilblogg pallar in...

dsc00846 (MMS)

Hej! Idag får det bli mobilblogg pallar inte sätta mig vid datan och berättar i morgon om allt som hände idag. Just nu sitter jag och kollar på tv och pratar med farmor! Bloggar i morgon puss!

Dear John

hej! jag sov hos Emely igår så kunde inte blogga. är inte på humör och blogga idag eller just nu i alla fall. Har sett dear john 3 gånger idag. och fyra med nu har typ sett halva nu vet inte vad jag ska göra typ. 
- det blir ingen bild idag...

Mathilda och Emely snart

hej! har nyss ätit. Sitter och pratar med kirre över skype, fett nice men ska snart dra till Emely och Mathilda. hehe puss'sålänge? ♥

- BJUUUUUUUUDER! (jag och hanna btw) ily

bildbomb










hihi

hej! har nyss varit ute och köpt mjukglass med farmor och farfar. inlägget " i loove you " skulle jag egentligen lagt upp för två timmar sen men glömde trycka på " spara & publicera " haha, jag tröttnar ganska snabbt på mina headers asså tycker tyå dom är tråkiga efter några veckor men Mathilda ska gör en fin! och den ska jag behålla i ett tag. snart kommer det en liten bildbomb från dom sista dagarna puss

i loove you!

Heej!♥

Sitter och lyssnar på musik har varit ute med farmor det var länge sen. Ska göra mig i ordning och sen kanske dra till Emely.. eller Mathilda, ska sova med dom idag hos Emely, så vet inte om det blir någon blogging i kväll om det inte blir får jag väl bomba min blogg med nya inlägg och bilder. Jag är helt 100% på att jag inte kommer blogga ikväll så sätter igång med bildbomb och massa inlägg! puss'sålänge

Locked in love'

hej! Fyfan vad tråkig skolan var idag vi såg en film på Danska jag fatta ju men den var fett dryg. Den hette typ något med låt dansa isbjörn men det hanlade inte alls om några isbjörnar ? Efter skolan drog jag hem till Emely och Sara och va med dom sen kom William en liten stund bara. Sen kuff fast det var skit tråkigt sen drog vi till hamnen med Cecilia , Mathilda , Emely , Adam och William. Vi skulle bada fast vi pallade inte elr jag vet inte om Adam och William bada men jag tror adam bada. Sen drog vi till kuff och typ spela playstation, haha sen när jag kom hem bråka jag med farmor hehe. Bloggar KANSKE sen men är inte helt säker puss♥

godmorgon.

Hejjjj. vaknade kl sju som vanligt. Jag är på ledsent humör idag vet inte varför vill bara lägga mig i sengen och gråta men måste ju till skolan, men hoppas det blir bättre sen /; måste göra mig i ordning pusshej.

kääääääääääääärr. ♥♥

hej! skolan har varit skit kul idag. Hade i alla fall skit kul på syslöjden. Haha idag hade vi orgentering eller hur man nu stavar det när man ska springa osv. På gyman asså men jag gick runt och blocka blommor sen börja det regna buhu.. men sen blev det varmt igen, och jag och alida bestämde att jag skulle gå in på kontakter på min telefon sen skulle jag liksom hålla ner knappen och dom skulle säga stopp och den stanna såklart på ''Hugo Utterberg'' så jag skulle ge han blommor fyfan vad pinsamt. menmen det gick bra men fick aldrig mitt godis men jag får det i morgon haha, men just nu sitter jag hos Emely. Och hennes kusiner är här och jag ska dra heeeem, bloggar sen puuuuuuuuuuusss

Badat på hamnem osv..

Fan vad skolan var kul/jobbig idag var vi typ ute på vallen och gjorde massa skit, kul fast ändå jobbigt, det var så vaaaarmt jag höll på och dö sen har jag varit på kuff! och badat på hamnem men massa människor! hehe. Sen fick vi fruktsallad typ men glass gött gött. Sen när jag kom hem bråka jag med farmor.. orkar inte prata om det nu, jag skulle ju byta design (igen) men det blev aldrig av asså jag har liksom gjordt en eller tre men jag vet inte vilken ? - kan ni hjälpa liiite bara :) lägger ut dom sen *-:

Sorryyy

hej ! sorry för det inte blev något igår men kom på att jag var tvungen att plugga, men alltså just nu mår jag inge bra alls! känner mig yr och förskyld och ont i ögonen och det kliar i min munnnnnn haha fast jobbigt faktisk. Jag har badat på hamnen bara och skolan inget mer typ men jag KANSKE bloggar sen! mobilblogg kanske! puss

ful bild men aja..

tröttnar snabbt...

hej alla läsare. skolan va dryg som vanligt fast fyfan vad varmt det va ute idag ! tror jag tar shorts på om det blir lika varmt som idag! Efter skolan tog jag och Mathilda bussen till stan och gick till prao'en och vi fick så nu ska vi praoa på BikBok! shiiit vad kul det kommer bli, Sen har jag varit på kuff osv. Jag börja tröttna på min design redan fast jag typ gjorde den nyss men liksom färgen svart? det är så tråkigt? får hitta på en ny färg! jag gör det i kväll hinner och göra ett inlägg till puuuuuuss

Godmorgon!

Hej snyggingar! jag vaknade typ för en timme sen och vi har nyss satt på filmen ''Taken'' vi ska gå ut och åka inlines/cykla det är så fint väder ute puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss

" jag och Emely igår"
emely sjunger: ner ner ner , ner för bakken ner osv.
julia kör inlines: emelyy kolla på mig när jag stylar!
Emely sjunger : hjälmen på och vi klarar "BUMBAMKABUM" oss..... (jag "julia" ramla.)
julia: AAAAJJJ (reser mig upp snabbt) DET GICK BRAA!!
Emely: hahahahahahahahahahahahahahahahahahah


Dag 4 - idag åt jag ?

hej ! idag grillade vi.. Ja det finns ju inget och säga bilderna förklarar ju det mästa -men det blev dårliga mobilbilder.



hahaha. - jag åt inte upp allt herregud, men ha en bra kväll! vi hörs sen pusss

stan med Mathilda! :)

godmorgon alla! Sorry för jag inte blogga igår men orkade inte, jag var på kuff med Sara och Emely fast det börjar bli tråkigt på kuff! (tänker inte säga varför) sen var jag och Emely ute på klinte lite, cyklade runt och hörde på musik mysigt mysigt! Men jag ska i alla fall göra mig i ordning bussen går 11.40 och måste duscha osv. Bloggar efter puuuuuuuuuussss

skolavslutning?

hej! Börja tänka på skolavslutningen och tänkte köpa klänning osv snart! jag tänkte börja med att visa typ rosa klänningar som jag gillade, i morgon eller senare i kväll kommer vitt? så får vi se vad ni tycker är finast. Tycker rosa var gulligt men vit är kanske också fin ! 
1.

2.

Jag tycke 2:an var fin? men jag vet inte vilka skor och vilka armband? - men vad tycker ni ???


)-:

hej alla läsare. Är inte på humör på någonting )-: pallar inte med skolan pallar inte med någonting, men jag har varit med världens bästa Mathilda älskar dig så mycket! Viggo okcså! puss på familjen sjöndin ! :) tänkte sätta på en film, det kännns typ som jagär film-beroende hihi pusspåer!

/:

hej! Skolan har varit dryg, börja bråka med en säger inte vem. Och vi är typ fortfarande osams men asså? det funkar typ inte mellan oss asså misstolk men asså jag menar som komisar vi är osams minst 5 gånger i veckan och pallar inte med, men hoppas det blir bättre.. Idag när min lärare typ skulle skriva något på tavlan så skulle hon ta upp handen för att mena typ att vi skulle räcka upp handen om vi ville säga något det var typ någon som prata, sen när hon tog upp handen, då tog hon upp fuck-fingren som man liksom pekar med fyfan vad kul, så hon stog liksom ochh pekte till hela klassen utan hon märkte det haahaha, det låter inte så roligt när man berättar jag är sämst på att berätta så jag fattar att ni inte fattar helt, men i alla fall efter skolan cykla jag och Mathilda hem till mig! vi skulle skaffa prao-jobb, och dte var liksom JAG som skulle prata i telefonen och i början innan jag skulle ringa, då skrev vi på en lapp -  " Hej, jag heter julia! jag undrar om jag och min kompis skulle kunna få praoa hos er den 24 och 25 maj? " och först ringde jag till H&M jag ba : Hej det är jag heter julia (sen garva jag) jag och kompis eller jag menar jag och min kompis skulle vilja praoa här den 25 til 24 maj? " och jag garva liksom hela tiden kunde fan inte prata ! Fett pinsamt sen så skulle vi ringa till Vila och dom ba " ja fast vi tar igentligen bara en person får det är så liten" sen när dom hade lagt på sa jag typ till Mathilda "vafan? vi fyller ju liksom inte som värsta elefanter" eller va fan jag sa Mathilda börja typ asssssssss garva! ingen tog oss eller MIG seriöst, men i alla fall fick vi prao jobb på 'bamdambamdambamdam' BIKBOK! haha det ska bli fett kul eller okej dom sa inte ja men dom sa att vi skulle komma in så snabbt som möjligt och prata om det och kolla kalender om det liksom går men jag tror i alla fall det Hihihi längtar redan! men ska sätta på en film nu? - har ni nårga filmtips????????  

brb se film

hej alla! som rubriken lyder! gör jag inte ett stort inlägg ska se film (Dear John) hehe. Men skolan har varit kul, vi var inne på högstadiet det var öppet hus fett kul men jag bloggar efter! puss

ny header.

hej! som sagt har jag fått ny header jag börja tröttna på den andra, men den var sjukt fin som Mathilda gjorde, men i allafall har jag inte gjort någonting, har haft tråkigt hela dagen värkligen!? men ska i alla fall på kuff i morgon så det blir kul men jag kanske bloggar i morgon bitti, om jag inte gör det, bloggar jag efter skolan pusss








bilderna som är på nya headern.

Dear John & Taken.

hejsan! kom nyss hem från Emely vi har sett ''Dear John & Taken'' sjukt bra! har inte gjort mer än sett film haha så har typ inget och blogga om, men asså jag börja typ gråta hundra gånger i Dear John haha gud! men jag måste dra ska ner till min kusin Nino PUSSSSSSS

:Trailer:
Dear Johan:http://www.youtube.com/watch?v=r0fq5dd0C60
Taken:http://www.youtube.com/watch?v=CvUxdQ4q-Lg


ojj!

Hej. Jag börja tänka på en sak? jag har ju glömt att göra den där listan men herre gud jag får börja på den i morgon igen eller ikväll vet iallafall det typ är dag 3 typ vad jag har ätit haha det har typ gått en vecka eller två och jag är på dag tre? aja men i allafall var jag på majbrasan igår asså det var skit tråkigt jag hade liksom trott man kunde köpa typ brändamandlar som förra året men nej det var inte ens en song , jeg hade ju inte sjungit ändå. Men asså det hade ju varit mysigare. Men jag hade i alla fall kul med Mathilda Emely och Lukas vi var ute en liten stund sen drog vi alle hem till Emely men då var jesper med oss. Sen var vi ute och åkte inlines, fett kul ! men jag orkar inte bloggar mer just nu jag bloggar mer sen! puuuusss
RSS 2.0