hos emely

hej finisar kunde blogga lite ändå är hos emely, så tänkte jag lika gärna kunde göra ett inlägg för att va snäll, men skolan har varit dryg som vanligt specielt torsdagar det är skit tråkigt.... Men har nyss ätit glass den nya magnum med typ nöt och chokolad grejgrej ni kanske redan har smakat den? har typ inget och blogga om? får väl se om jag hittar på något sen 

emely.

hon och hennes kille.
PUUUSS HEJ!

torsdag /':

heyo babes. detta blir nog mit sidsta inlägg. Sen drar farfar med internettet men bloggar igen sen ju , eller i morgon kommer jag blogga ;). Ska platta håret snabbt sen dra till skolan, det är torsdag det suger fett drygt och tråkigt ! men nu måste jag skynda mig . Ha det bra alla puss på er ♥.

ingen blogg i helgen !! /:

hej. Har nästan nyss kommit hem från kuff, hade skit kul. Fast just nu är alting så trist, pluuuuuuuus det blir ingen blogg i helgen, farfar ska till stockholm och bowla och han tar den lilla skit internet grejen med sig skit också! men ska kanske sova med Ellinor och Emely hos Emely och hon har ju data så kanske bloggar lite då vi får väl se. har inge mer o blogga om. Får väl se om jag hittar på något sen ! PUSS

jag och nulleh.
julen 2010. Saknar dig redan

onsdag

hej, skolan idag har varit konstig, vi var typ ute på rasterna, det var faktisk mysigt att sitta och prata och ha kul i solen. Sitter och kollar på kläder, vill ha nya kläder ! har inga fina kläder alls. Vill shoppa på Bikbok och köpa högajeans! det är så fiiint fast inte på mig :P, ska dra till kuff snart måste bara göra mig i ordning ta ordentliga kläder på (har mjukis kläder på) bloggar väl efter eller kanske jag hinner göra ett inlägg innan jag sticker PUUUUUUSSS

godmorgon, gooodmorgon.

hej finisar. hinner inte blogga så himla mycket måste göra mig i ordning har inga kläder allt är så fullt så får väl gå i mjukis-byxor igen! men det är fett skönt! i dag blir de kuff efter skolan, hinner nog hem och blogga lite och sitta på faceb ;). 

M J U K I S BY X OR :* 
puuuuuuss

GLADARE NU!

heeeeej. mycket gladare nu, farmor får mig alltid skrata älskar henne, men ska ge farfar internettet nu så hörs vi i morgonbitti tror jag , vi får väl se. vi har en sån telia grej, och vi har bara en sån så vi turas om lite! GODNATT SOV GOTT! 

massa kärlek till eeerr!

/';

hej. sorry för jag inte har bloggat något idag men är värkligen så ledsen, vill inte ta upp det här, ångrar alla dumma grejer jag har gjordt, allt är skit. Men försöker att vara glad, mit falska leende funkar alltid. Men i allafall har jag haft jätte tråkigt har skit ondt i huvudet årrrrh plus har har skit tråkigt ! bloggar lite mer sen.

ful bild.
PUUUUUUUUUUUUSS

:(

hej . ligger i sängen och ser film, har jätte ont i magen och i ögat :( vill bara spy fast ändå inte ! Hoppas jag blir frisk till i morgon i alla fall. Har varit på kuff, Jag Pauline och Hanna satt och prata med Jonna den finaste, man kunde få en godis påse om man skrev en grej på datan, typ svara på tråkor om kuff om man tycker kuff är bra eller inte. Hade skit kul fast spilde fanta exotic över hela mig så blev helt kladdig duchade bena när jag kom hem. Nu ska jag bara se klar filmen sen sova eller somna när filmen är på vi får väl se vad som händer d: ! men först ta fram kläder till i morgon !

VILLLLLL att det ska bli S O M M A R nu!   puuuuss :*

-KUFF-GLAD-JULIA-

hej!
jag är jätteeee glad! vet inte varför vill bara hoppa runt och allt möjligt! men nu ska jag dra till kuff med Hanna och Pauline sen ska jag hämta Mathilda. kanske mobil bloggar sen! eller så får jag låna farfar's internet!


PUUUUUUUUUUUUS HEJJJJ!!!?!?!? :D

64 dagar kvar♥

hej (L).
skolar har varit lika dryg som vanligt, aldrig gör vi något kul, vi skulle ha kompis grej idag , vi skulle ta en lapp och det stog ett namn på så den personen skulle vi vara extra snäll imoooot? o0. Aja men vi pratade om skolresan i maj jag längtar ! 64 dagar kvar bara! vi ska till barnens ö' sen efter det til GRÖNAAALUUUNDDD! :D

kuff sen! bjuder.
puuuuuuuuss

alvin and the chipmunks!!

hej! sorry för jag nästan inte har bloggat något idag men har haft annat och göra. Men ligger i sengen och ser alvin and the chipmunks (n0 lif3r!) men hittade alltså ingen annan! Theodor är såååå sööötttt!



seeee på den lilla gullungen ! (L)
- SOV GOOOOOTTT PUUUUUUUUSS

tråkig söndag!

heyo!
sitter på nino och maias data en mini, svårt att skriva men det går, min data är lite cp! kan ta en bild på den och lägga ut den, jag vill til stan och shoppa och ha kul än att sitta hemma och tråka en fin söndag, har haft tråkigt heeeela dagen! har ni gjordt något kul då? Får se om jag kommer på något att blogga om sen!



fina/söta/gulliga bilder jag hittade på datan <3
PÖÖÖÖÖÖSSS !

i dont know what it is but i love you, i love you.

hej babes! sitter och spelar wii supermario med nino, maia är i hemse. Vi har kommit till värld två , vi har spelat hele morgonen för att komma till värld tre med det går inteeeee ååårrrh! 

http://www.youtube.com/watch?v=G7iVvgvNZ1I

har lysnat på den hele morgonen I-: (när jag spela mario) puuuuuuussN

C-walk (Y)

hej!
sitter på youtube och kollar på dom som dansar Cwalk. Känner jätte många mitt x loi dansar det, fett nice att dom kan göra allt det med bena! dom andra är nere och spelar wii ''bowling'' fett tråkigt ! så sitter uppe på mit rum och ser film och kollar lite på datan. Kolla på Cwalk det är fett nice !

Loi = VietxDuc:http://www.youtube.com/user/VieTxDuC#p/u/1/9Tvtjs4d3SI #mce_temp_url#
http://www.youtube.com/user/VieTxDuC#p/u/5/dqWs4Acfdbg

Thanapon = ThatHigh: http://www.youtube.com/user/Santawalk#p/a/u/1/9Fb4JJNb4mI
http://www.youtube.com/user/Santawalk#p/a/u/2/i1nuVjvzq2A
pele = Th4iM3x :http://www.youtube.com/user/Th4iM3X#p/f/9/JXy5B6Q9l94

Th4iM3x , VietxDuc och Thaihigh: http://www.youtube.com/user/Santawalk#p/a/u/0/bwEWmqC0BzA

DET SER INTE SVÅRT UT! men det är det ! :-D 
puuuuuuusss

''ABOUT ME''

hej finisar! 'about me' 
jag
heter julia anne pagador gustavsson , jag är tolv år och bor hos min farmor, pappa bor i thailand och mamma bor i danmark. Pappa heter -Per Anders Gustavsson . Mamma heter - Deborah Anne Pagador Gudjonsson , min store bror heter - Ronald Pagador Gudjonsson. Min lillasyster heter - Nathalie mary-ann pagador gudjonsson. Min lillebror heter -Ozzy gustavsson.

0-5 år.
jag blev född i thailand, sen flytta jag till sverige efter några månader, jag fick asma-exem när jag var 7 månader gammal och växte upp med det. jag bodde i stan i en legenhet med mamma , pappa och bror. Tills min mamma reste till Danmark och hitta en annan man som heter -christian anders högdal (tror jag)

5-10 år 
när jag var och hälsa på mamma , frågade hon om jag ville stanna kvar i danmark och bo vid henne , då sa jag att jag ville prova så, farmor skickade alla mina grejer. Så bodde jag där gick i skolan och så var inte den bästa för kunde inte så mycket danska men lärde mig mer och mer för tiden.



10-12 år.
när jag var 10 börja jag umgos med dårliga människor som både röker och drikker. Så jag börja göra samma sak alting nästan hela livet blev förstört ! jag fick en kille som heter -loi duc nguyen, han älskade jag, han var/är det bästa som har hänt ! älskar honom så jävla mycket /-;       - men i alla fall så gick jag rundt med dom som var 13, 14 , 15 och 16, dom var inge bra för mig så jag blev helt störd. Jag blev fjortis, gick med hur mycket smink som helst men nu har jag blevit bättre! röker inte längre eller drikker har nästan nyss slutat! så min mamma ville inte ha mig längre så flyttade tillbaka, min mamma bryr sig inte om mig. Hon ringer aldrig menmen klarar mig okej utan henne också! 




olika bilder från när jag var 10-12 år. Man ser att jag inte är den jag var när jag var 9 8 7 år.
Nu blir det fest! puuuuuusss



klinteglas ''fest''

godmorgon ! hinner inte blogga så mycket just nu, måste göra mig i ordning! Sitter och hör på musik nyss ätit.
Idag ska maia min kusin med mig hem efter skolan hon är alltid rolig att vara med, Jag , Maia och nino ska vara med på klinteglas fest ! vi ska äta lite pizza och spela wii typ bowling och allt det , så vi drar och köper godis efter skolan och lite så, bloggar väl lite innan festen börjar !

Maia och jag , puuuuuuuuuuuuuusss

godnaaattt!

godnaatt sötisar! sorry för så dårlig bloggning men asså ni fattar inte hur mit liv är men har gråtit hela kvällen, verkligen en SKIT dag ! /-:
MEN! i morgon gör jag en liten "about me " och mit liv och bilder från när jag var liten till nu! Kulkul! Men nu ska jag sussa se film innan som jag kan somna till  


livet är inte perfekt. PUUUUSSSSS

asså (#"%/(!"#¤%&")#¤%/!#¤&()

guuuud! klinte skolan suger i alla fall min lärare ! hon säger skit til min farmor som inte är sant blir så ledsen och arg !!!! /"#¤%(!#¤%/!"#¤%!/#¤%/!"/#%
SKRIVER MER SEN NÄR JAG BLIR LITE GLADARE!

torsdag suger. rubrik suger. alting suger.

hej!

jag är inte på så bra humör i dag. vill bara sova och aldrig vakna! gud va skönt det kunde va. Men i alla fall har jag skit ont i örona för att på kuff var det rockarusell eller något sånt, dom skrek som in i ********* . Det var väl något metal , emo grej. Dom flesta gravla (eller hur de stavas)  bara , herre gud hur kan dom! och sen börja dom boxas?!?! o.o, men sen blev man mer lugn efter clara hade sjungit. Men nu sta jag städa får blogga lite mer senare!
PUUUSS

'NY' telefon.

hej finisar!

skolan har varit dryg som vanligt, men har bytt telefon men mathilda älskar deeeen. Ska städa rummet nu annars blir farmor arg :D. sen kuff med dom bästa , älskar eer! <3

skön och fin !             
pusss

STAN!

heeejjsan.

har nyss gjordt mig i ordning ocg lite så, ska til stan med dom finaste. Mathilda , Emely och Sara, skiit kul!
vi ska typ bara på donken och äta glass så fint väder ute , man känner verkligen det börjar bli vååårr! menmen sov hos emely igår med mathilda det var skit kul, garva typ hela tiden, vi var på kuff också ,prata med Anton , Casper och Nico vi satt inne i mysan och prata lite , kulkul.. 
MEN! nuuu ska mathilda komma hit sen drar vi till buss grejen !

BJUDER! <3

puuuussssN

godmorgon

heeeej.

- jag vakna typ kl tolv, skönt att faa sova ut! men orkar verkligen inte blogga. för min data dampar.. han är så jävlaaa snyyggg. hhan är min guuud <3
PUUSSS

bilds


<3 ska äta puss <3

KUFF

hej babes.
 
förlåt jag inte bloggar så mycket men min data har gått sönder eller några knappar funkar inte . så kan inte skriva något, menmen. Hade en awsome dag igår med Emely , Pauline , Mathilda och Hanna. Jag och mathilda garva typ heeela tiden och dansade til waka waka låten. kulkul, jag och Hanna var lite random och tog bilder af några människor men vi hade i alla fall kul! idag Ska jag bara va med kompisar kanske sussa med mathilda. 

haha , som ni vet tar jag ju bilder med telebowbow.
bloggar mer ikväll puuuuss <3

sskit dag asså.

hejsan sötnosar!

det har varit en dryg dag idag, grr hatar skola, alting var pis! men inte när jag var men min pussgurka mathilda, alting lir perfekt när man ser henne, har pratat lite med mamma och så . så är på dårligt humör  vill inte blogga alls just nu men sen kanske..  men ska iallafall til kustan och äta med mathilda och kanske hanna nu ! pusshej! <3

Mathilda och rosita

Hej! Jag älskar mathilda och rosita mina bästa vänner vet inte vad jag skulle göra utan dom , vi är kanske osams ganska ofta men älskar er ändå! Inget äkta vänskap utan bråk men gud för mycket bråk, men asså ni är verkligen dom bästa ! Ni är som dom pusselbitarna som jag aldrig har hittat men det har ja nu. Jag kan berätta allt för er! Jag kan lita på er , ni är sanna bästavänner ni är bäst ! Älskar er!<33333 Puss .

GODNATT!

hej! Sorry jag har inte bloggat något idag men har inte haft tid. Men iallafall har jag inte gjort något som jag kan skriva om, har chattat med en som heter martin hela dagen. Men nu ska jag sussa, ska upp tidigt i morgon och är sjukt trött! Men först ta fram kläder till imorgon! Puss.

godmorgon.

godmorgon babes (-:

- har ni sovit gott? DET HAR JAAAAG! drömde en fantastisk dröm ! 
Sitter i sengen och väntar på emely ska vakna, sen ska jag äta frukost sen hem och göra mig i ordning . Sennn STAAAAN. och just nu ringde farmor och sa att vi kör 10 över 10 SÅ! drar nu puss hej <3

OMG!

omg, förlåt jag har gör så många inlägg hela tiden men måste säga dette, jag var på hamnen med mina kompisar för några minuter sen, fifan vad läskigt det va ! det kändes som en skräkfilm ! man trodde alltid dett var någon bakom herregud! höll på att kissa i byxan! hahahahaha sen kom det en bil och vi sprang som spiderman asså !
älskar er tjejer ! <3

PUSS!

äntligen freeedag !

hejsan alla !

skolan har gått braa idag , vi har sett film och så, skit äcklig mat seriöst, men jag gick inn till köket och tog kebab !(-; 
sitter med emely och ser film, vi har nyss varit med hennes kille men hon känner inget för honom längre hon vill hellere bara  vara kompisar så hon kanske gör sluuut :'( so saaaaad :( aja men så är livet, nu måste jag dra till ica och köpa godiiiiiss mums !


hahaha totalt fail, har ett skrek i ansigtet jag glömde ta bort när jag redigera det ! 
ful bild men jag bjuder emely tog bilden :P 
PUSSSSS!

facial scrub (Y)

tja!

har nyss provat facial scrub ,fett bra!, min hud är som en bebis rumpa ! :P ni mååste prooova !

skit dårlig kvalitet , tog bilderna med mobilen .
PUSS!

TORSDAG.

HEJ!
torsdag suger verkligen, hatar det ! men aja det var kul iallafall skratta typ hela tiden för att någon som heter ola kom och sa " julia du är söt! " - "hanna jag är lite små kär i dig" - " Mathilda du är vacker !" - "Emely jag är lite små kär i dig med , det kanske händer något mellan oss snart !" asså guud han är lite så där skabbig tycker jag, sen sa han om ni skaffar mig en tjej så får ni hundra kroner var ? whuuuut? kan han inte skaffa en engen tjej asså , herre guud  men aja hade i allafall skit kul, börja gråta i skolan , för carina ville prata med mig för jag var "okonsentrerad" på spanskan , och på alla andra lektioner , så börjar hon prata hur det är och inte bo hos min mamma och pappa hur smart är det liksom, saknar ju dom som fan och bara jag tänker på dom börjar jag gråta, men annars har det gått braaaaaa i skolan :P , menmen nu drar jag hem till emely! bloggar mer sen.

puuuuss <3

godmorgon.

Godmorgon alla.

- ååånej det är torsdag, hatar det, vill inte ha spanska eller musik eller något , vi har prov i spanskan i dag eller typ glosord, har inte övat alls! fast tror nog jag kan alla. menmen sitter plattar håret, måste verkligen dra til skolan snart!

PUSSSS!


men när jag typ var fem :P

Tack mathilda!

HEJ! Nu har mathilda fixat min blogg lite , tack älskling. Sitter och ser 2 1/2 män, jag har verkligen inget liv :-) men aja jag har skit tråkigt vet inte vad jag ska göra, sova kanske? Gick och ja mig där omkring halv tre , tre. Så är sjukt trött, går och lägger mig tidigt idag, nu MÅSTE! Jag alltså hitta kläder till imorgon ! Puss <3

NATHALIE.

HEJ !

det har gått bra i skolan idag, kul (-: , just nu sitter jag och pratar i telefon med nathalie och väntar på mathilda sjöndin ska logga in på msn . nathalie är min lillasyster på två , hon bor i danmark med mamma och min bror, saknar henne som bara den ! hon sjunger teletubbies för mig just nu, tror snart hon har sjungit den minst 7 gånger . boggar mere sen, måste prata lite med henne .

PUSS

Nathalie och mamma

BOXNING = (N)

hej !
dagen har varit bra, kul dag i skolan, fast trött sov inget i natt . men i allafall .- Guuuddd gympan i dag asså jag höll på och dö!!! det var någon visby-boxning som hade kommit (-: jobbig fast kul, det var typ en turk som pratade helt ajsbcweihfs och en kraftig kille . Turken var skit arg jag var nästan rädd för honom " KOM IGEN SNABBARE SNABBRE OCH FEM ARMHÄVNINGAR " och den kraftiga sa hela tiden " du får stå på knä , meen nej du behöver bara göra tre " hehe det  var kul men ja skriver lite mera senare ,jag måste fixa bloggen lite, den ser FÖRFÄRDELIG ut .
 
pussss <3
RSS 2.0